Продължете към съдържанието

Машина за водно рязане

Разполагаме с една от най-добрите в света машини за водно рязане от водещия производител Flow WaterJet – Серия Mach 500

Серия Mach 500
В точността, бързината и скоростта, Mach 500 няма равен на себе си – именно това го прави най-ефективното решение. Принципната новост на системата е в нейната надеждност и ефективност, които са гарантирани от единствената цялостна сервизна програма за поддръжка в отрасъла. Mach 500, уникален по своята гъвкавост, може да бъде както всичко на света, така и най-необходимото.


Съвременна архитектура
Mach 500 се основава на обширни проучвания и разнообразие от изисквания на клиентите, които от самото начало правят тази водоструйна система най-бързата и точна система в света. Системата е разработена да удовлетворява нуждите на оператора и е създадена за масовото производство. Подобни хидроабразивни машини просто съществуват.


Ненадмината точност
Mach 500, със своята модерна архитектура, прецизна система за преместване и технология за свръхвисоко налягане „Flow“ няма равни на себе си по скорост и точност. Добавете към това „Dynamic XD“ и „Compass“, и ще получите машина, която не може да се сравнява с никоя друга водоструйна система.


Плавност на движението
Mach 500 е оборудван с компоненти от световна класа от водещите световни производители в задвижването, системите за прецизно преместване, системите за контрол на движението и програмното осигуряване на хардуера, и е най-бързата и най-точна система на пазара.


Стабилна основа
Качеството на Mach 500 се осигурява от стабилна основа, върху която той е изграден: помпена технология за свръх високо налягане, контролни прибори, режещи глави, водещ софтуер и шарнирно съединение с иновативна конструкция предложени от „Flow“.Технически характеристики

  • Rapid Traverse Maximum (Скорост на придвижване): 17,8 м/мин
  • Linear Straightness Accuracy (Точност на рязане по права линия): ±0,038 мм/м
  • Repeatability (Повторяемост): 0,03 мм

Технология на режещата глава
Системата Mach 500 може да бъде конфигурира към която и да е от фрезерните глави на „Flow“, които се явяват най-технологично напреднали в целият отрасъл.


Научете повече