Продължете към съдържанието

Нашата фирма разполага с една от най-новите машини за водно рязане на световния пазар – Flow Match 500 Waterjet. С изключителните си характеристики, технологията на водно рязане предоставя фина прецизност и рязане на материали с дебелина до 30 см.

Рязането на какъвто и да е вид материал е по-лесно от всякога – камък, метал, стъко, разнообразни сплави. С нас обработката става качествена, бърза и достъпна.

Рязане на стъкло

Стъкло с дебелина от 30 см е един от най-трудните метериали за обработка, но не и с нашата технология. Благодарение на водната струя, разрезът е прецизен, без начупване на стъклото. Хидроабразивната технология работи без термична или каквато и да е друга допълнителна обработка на материала. С тази иновативна технология може да постигнете фини стъклописи, малки отвори в стъклен материал и рязане на бронирани ламинирани стъкла. Технологията дава възможността за изрязване на сложни форми с минимален размер, без начупване и пропукване на стъклото. При водно рязане вие спестявате суровини тъй като отпадъците са в изключително по-малък размер. Допълнително предимство е и времето за работа, което е по-кратно в сравнение с алтернативни начини на рязане.

водно рязане стъкло

Водно рязане на метал

Рязането на метал винаги е било предизвикателство. Но не и с технологията на водно рязане. Благодарение на водната струя, нашата машина може да реже всякакъв тип метал с дебелина до 30 см. Режем алуминий и амуминиеви сплави, неръждаема стомана, титан и титанови сплави, мед и медни сплави и много други. С уникалните си характеристики, разрезът е със съвършено качество тъй като отсъстват механично напрежение и термична деформация. При рязане с водна струя не само е възможна обработката на изключително дебели метали, но и рязане на сложни и деликатни форми с минимален размер.

водно рязане метал

Рязане на камък

С Flow Match 500 WaterJet режем камък, керамика, мрамор, гранит и много други. Обработката на плочи е бърза, качествена и по-изгодна от всякога досега. Технологията позволява безупречното изпълнение на всяка артистична идея – от най-финия детайл до масивния разрез на камък с дебелина до 30 см. Машината щади материала и не го наранява, позволявайки перфектната изработка на декорации. Материалът не подлежи на допълнително третиране, което осигурява запазването на първоначалната му якост и структура дори след рязане.

Прорязването може да бъде минимално, а ъгълът на рязане сложен – това позволяза изпълнението на най-смелия дизайн без компромис в качеството.

водно рязане на камък

Технологията на водно рязане позволява на нашите клиенти да реализират своите дизайни по-бързо, по-качествено и на по-добра цена. Уникалната способност на машината Waterjet да реже всякакъв тип материал с дебелина от 30 см е нова възможност за нашия пазар. Стараейки се да предложим услуги на световно ниво, ние инвестирахме в най-новия продукт на технологичния гигант Flow и с гордост помагаме на българските производители да изработват конкурентноспособни продукти.