Продължете към съдържанието
Водно рязане на дебели материали
Водно рязане на дебели материали

Машините за водно рязане нямат ограничения и работата с рекордно дебели материали е специфичност, с която се характеризират. Реално, водната струя може да реже всякаква дебелина, но спецификите на рязането се променят в зависимост от дебелината на рязания материал. При рязане на материал с дебелина до 100mm прецизността е изключителна, докато при рязане на по-дебели материали продуктът след рязане почти съответства на този, в готова форма. Тук може да гледате видео, което показва невероятните способности на машината при рязане на дебел титан.

Качеството на среза не е различно в зависимост от дебелината на материала. Тъй като водното рязане е студен процес, в който няма термично увреждане на материала, Вие ще получите сатенено гладък ръб непосредствено след рязането.

Намаляването на отпадъчни материали има голямо значение за рентабилността на вашия бизнес, особено при работа с дебели материали. Водната струя постига минимана ширина на среза. Това означава, че процесът на рязане консумира значително по-малко материал в сравниение със стандартните машини. Това спестява средства за вашия бизнес.

Рязането с водна струя има редица предимства, за които може да прочетете тук.

Благодарение на нашия екип от специалисти, ние можем да отговорим на Вашите конкретни въпроси свързани с технологията на водно рязане. Свържете се с нас и отворете нови възможности за вашия бизнес.