Продължете към съдържанието
Рязане на пакети от материали с водна струя

Машината за водно рязане предоставя уникалната възможност за рязане на пакети от материали. Водната струя реже чрез свръхзвуков ерозионен процес. Тя е способна да отреже наведнъж няколко слоя различни материали с голяма обща дебелина – без смяна на режещата глава и без прекъсване на процеса. Тази нова технологична възможност дава шанс на вашия бизнес да работи по-бързо, ефективно, качествено и рентабилно.

Технически подробности за рязане на пакети от материали

Водното рязане е студен процес. Без никаква топлинна обработка и термично увреждане, пакетите от материали могат да бъдат отрязани без риск от залепване на словете един с друг. Крайният резултат е гладък и съвършен разрез, без нараняване на материалите и тяхната първоначална здравина.

В зависимост от вида на материалите в пакета, при рязането може да бъде използвана чиста водна струя или водна струя примесена с абразивни частици. Пластмаса, пяна и гума са типични материали, които могат да бъдат пакетирани и изрязани заедно и наведнъж с чиста водна стуя. Кликнете тук, за да гледате видео, което показва рязането на пакет от 16 слоя пяна наведнъж. Рязането на фини миниатюрни детайли е типична характеристика на машината Mach 500, с която разполагаме. Техническите ограничения вече не влияят на реализирането на смелите дизайни.

Какво означава това за Вашия бизнес?

Рязането на пакети материали е идеален вариант за спестяване на време, финанси и за увеличаване на продуктивността на вашия бизнес. Предимствата при рязане на пакети от материали са най-осезаеми при рязане на много тънки материали. Те изискват по-малко енергия, за да бъдат отрязани и дават възможност за рязане на повече слоеве наведнъж.

Още информация за рязането с водна струя може да прочетете тук

WaterJet.bg е единсвената българска фирма, която разполага с иновативната машина за водно рязане на технологичния гигант Flow. Ние държим на виското качество и знаем, че технологичният напредък е ключов, когато говорим за разрастване на бизнеса. Българското производство заслужава равни възможности, за да има възможността да е конкурентноспособно на световния пазар.